Dierbaar keurmerk

 

Dierbaar bonus keurmerken

 

Dierpension Eilers gecertificeerd met dierenwelzijnskeurmerk Dierbaar

Nederweert, 4 juni 2021 – Dierenpension Eilers heeft dit jaar voor het 21ste opeenvolgende jaar het Dierbaar-keurmerk ontvangen. Dierbaar is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne  en verzorging van dieren, én de deskundigheid van de ondernemer. Van de vele honderden bedrijven die werkzaam zijn in de gezelschapsdierensector, beschikken er nog geen tachtig over zo’n certificaat.

“Ik ging er stiekem vanuit dat we alles wel op orde hebben, maar het blijft elke keer spannend”, vertelt Marieke van Esch-Eilers, eigenaresse van Dierenpension Eilers. Dierenwelzijn staat sowieso altijd voorop in ons bedrijf. Iedereen die bij ons komt werken, weet vanaf dag 1 dat wij er scherp op zijn dat de dieren niets te kort komen. Een maand geleden kregen we onverwacht bezoek van een Dierbaar-inspecteur die ons bedrijf echt van boven tot onder heeft doorgelicht. Hij controleerde de verzorging, voeding en hygiëne van de dieren, en of we de juiste papieren hebben en vaste protocollen gebruiken. Dat bleek helemaal in orde en nu prijkt er dus een bord met Dierbaar-keurmerk aan onze gevel! Zo fijn dat we onze klanten op die manier de zekerheid kunnen geven dat hun huisdier in goede handen is.”

Extra bonus
Dierenpension Eilers viel nog eens extra in de prijzen, want het pension slaagde ook nog eens voor de controles op de zogeheten bonuscategorieën ‘Dierenwelzijn’, ‘Klantvriendelijkheid’ en ‘Werkgeverschap’. Daarbij krijgt het bedrijf extra ‘Bonuspunten’ voor extra activiteiten, zoals bijvoorbeeld één-op-één-contact met verzorgers, gastvrijheid en persoonlijke groei van werknemers. Marieke van Esch-Eilers: “Super dat we ook nog eens de extra bonussen in de wacht hebben kunnen slepen. Mijn dag kan niet meer stuk!”

Over het Dierbaar-keurmerk
Het Dierbaar-keurmerk is een initiatief van Dibevo, de branchevereniging voor de gezelschapsdierensector. Het bevorderen van het welzijn van gezelschapsdieren is een van de belangrijkste non-profit-doelen van de brancheorganisatie. Kijkvoor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl. Meer informatie over Dierbaar is te vinden op www.dierbaar.nl.