Lees voordat u reserveert, de onderstaande tekst goed door:

 • Vanwege de huidige coronamaatregelen mogen wij geen rondleidingen meer in de avonduren geven. Rondleidingen mogen alleen nog plaatsvinden tussen 11:00 uur en 12:00 uur in de ochtend. Wij verzoeken u, om drukte te voorkomen, dit vooraf tijdig telefonisch te reserveren; 06-30946688

 • Via ons reserveringssysteem heeft u de mogelijkheid om met uw persoonlijke account direct een boeking te plaatsen in ons systeem. Daarnaast heeft u een compleet overzicht van uw reserveringen en de persoonlijke gegevens van u en uw huisdieren. Iedere reservering dient door ons goedgekeurd te worden, hiervan krijgt u z.s.m. een bevestigingsmail toegestuurd.

 • Wij hanteren op alle reserveringen de algemene voorwaarden van Dibevo. Deze voorwaarden kunt u terugvinden onderaan de website, net zoals de privacyverklaring.

 • De gereserveerde dagen dienen vooraf per kas/pin betaald te worden tijdens het brengen van uw huisdier(en). Indien u uw huisdier(en) vervroegd komt ophalen heeft u geen recht op terugbetaling van het teveel betaalde reserveringsbedrag. 

 • Breng bij ieder bezoek het geldige vaccinatieboekje of het paspoort mee!
  Indien vaccinaties niet in orde zijn, nemen wij uw huisdier niet op in ons dierenpension.

 • Vaccinaties bij uw huisdier zijn nooit 100% dekkend.
  Bij verminderde weerstand kan ondanks de vaccinatie uw hond/kat/knaagdier toch ziek worden.

 • Wij accepteren alle hondenrassen in ons dierenpension.
  Politiehonden, Staffordshire BullterriĆ«rs, Pitbulls en andere soortgelijke honden worden bij ons altijd in solitaire opvang geplaatst.

 • Let op; We berekenen het dagtarief op basis van de schofthoogte van uw hond. Indien dit tijdens het online reserveren niet correct ingevoerd wordt, hebben wij het recht om dit te wijzigen.
  < 30 cm = Kleine hond (b.v. Maltezer/Boomer/Toypoedel)
  < 40 cm = Middelgrote hond (b.v. Beagle/Kooikerhondje/Boerenfox)
  > 40 cm = Grote hond (b.v. Herder/Labrador/Border Collie)
  > 65 cm = Extra grote hond (b.v. St. Bernard/Deense Dog/Boerboel)

 • Indien uw hond/kat alleen dient te blijven tijdens vakantieperiodes, horen wij dit graag voordat u de reservering plaatst.
  Indien hierover geen contact met ons is geweest wordt uw reservering niet geaccepteerd! 

 • Bent u al klant bij ons?
  Neem dan even telefonisch contact met ons op, dan sturen wij u een wachtwoord toe voor uw account. Het is dan niet nodig om een volledig nieuw account aan te maken, uw gegevens staan namelijk nog allemaal in ons systeem!