Verplichte vaccinaties

Honden: Cocktailenting en Kennelhoest 
De verplichte vaccinaties zijn; de cocktailenting (Hondenziekte & Parvo) en een enting tegen kennelhoest ( Para-influenza & Bordetella) . Het vaccin mag niet langer dan een jaar geleden zijn toegediend en niet korter dan twee weken voordat ze in ons dierenpension komen. Indien uw huisdier(en) niet aan de eisen voldoet, kunnen wij uw huisdier(en) niet opnemen in ons dierenpension.

Alle toegediende vaccinaties moeten voorzien zijn van een handtekening en stempel van de desbetreffende dierenarts. Indien dit niet het geval is, is de vaccinatie niet geldig!

(Vaccinaties zijn nooit 100% dekkend. Bij verminderde weerstand kan ondanks de enting uw hond toch ziek worden. Bij de eerste verschijnselen raadplegen wij meteen een dierenarts.) 

Vaccinations 770x380

 

Poezen: Niesziekte en Kattenziekte
Uw kat dient verplicht gevaccineerd te zijn tegen de niesziekte en kattenziekte. Zonder deze entingen kunnen wij uw kat niet opnemen, niesziekte is erg besmettelijk onder katten.
Entingen tegen kattenziekte en niesziekte mogen niet ouder zijn dan één jaar en niet jonger dan 2 weken voordat de kat in ons dierenpension komt.

Alle toegediende vaccinaties moeten voorzien zijn van een handtekening en stempel van de desbetreffende dierenarts. Indien dit niet het geval is, is de vaccinatie niet geldig!

(Vaccinaties zijn nooit 100% dekkend. Bij verminderde weerstand kan ondanks de enting uw kat toch ziek worden. Bij de eerste verschijnselen raadplegen wij meteen een dierenarts.) 

vaccinatie katten

 

Titerbepaling:
We nemen ook honden en katten in ons dierenpension aan die een titerbepaling hebben gehad en waar een geldige kopie van de Titerbepaling bij aanwezig is.

Deze titerbepaling dient nog geldig te zijn als uw huisdier(en) bij ons in het dierenpension verblijven!

(Titeren is nooit 100% dekkend. Bij verminderde weerstand kan ondanks het titeren uw hond/kat toch ziek worden. Bij de eerste verschijnselen raadplegen wij meteen een dierenarts.)

R9f5dfc5510dfe1c5e5e7b1dc024050e2

Inentingsbewijs
Breng daarom altijd het geldige vaccinatieboekje of het paspoort mee!
Indien vaccinaties niet in orde zijn, nemen wij uw huisdier niet op in ons dierenpension. 

 

Wormen, Vlooien/Mijten & Teken
Alle huisdieren moeten, indien nodig, tegen wormen, vlooien, mijten en teken behandeld zijn bij binnenkomst in ons dierenpension.

 

Dierenarts
Bij ziekte van uw huisdier wordt contact opgenomen met de dierenarts en het noodadres. Kosten komen voor rekening van de eigenaar van het huisdier. 

Wij vragen altijd om een noodadres!

 

 

Erkend door stichting Dierbaar en lid van Dibevo.

Dierbaar-keurmerk

logo Dibevo